Munt 24: Dé webwinkel voor Gepassioneerde Muntenverzamelaars

Als muntenverzamelaar is het belangrijk dat u uw munten bij een betrouwbare leverancier kunt aanschaffen. Wij van Munt24 zijn blij dat wij deze rol kunnen vervullen. Naast coincards en penningen kunt u bij ons ook terecht voor diverse verzamelaccessoires. Op deze manier vindt u alles wat u nodig heeft om te verzamelen op één plek. 

Munt24 Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Jeremy en Chris, en ons bedrijf is al sinds 1979 werkzaam in de muntenbranche. Onze interesse in bijzondere munten heeft ons op het idee gebracht om deze website op te starten. Sindsdien hebben wij veel mensen kunnen helpen met het uitbreiden van hun muntenverzameling. 

Op onze webshop vindt u onder andere herdenkingsmunten, jubileummunten, bijzondere euromunten en penningen. Verder vindt u hier ook accessoires die u kunnen helpen bij uw hobby, zoals muntbladen en munthouders. Zo hoeft u niet ver te zoeken om alles te vinden wat u nodig heeft bij het verzamelen van munten.

Munt24 is aangesloten bij de Nederlandsche Vereniging van Munthandelaren (N.V.M.H.). 

De kunst van het munten verzamelen

Het verzamelen van munten is een eeuwenoude hobby. Van de oude Grieken en Romeinen is bekend dat zij zich hier al mee bezig hielden. Tegenwoordig is deze hobby nog steeds erg populair, en zijn mensen vooral op zoek naar bijzondere munten zoals nationale herdenkingsmunten en penningen.

Het doet ons goed om te zien dat de belangstelling voor het munten verzamelen in de afgelopen 20 jaar alleen maar is toegenomen. We komen vaak in contact met mensen die al jaren bezig zijn met het verzamelen van munten, maar ook met mensen die net zijn begonnen met deze hobby. 

In een wereld waar contant geld nauwelijks meer een rol speelt, zou je denken dat munten langzaam aan het verdwijnen is. Gelukkig worden muntenverzamelingen nog altijd in leven gehouden door mensen die zich, net als wij, interesseren voor bijzondere munten.

Deskundig advies

Voor ons is het altijd erg vermakelijk om mensen te helpen met het verzamelen van munten. U bent te allen tijde vrij om contact met ons op te nemen voor passend en deskundig advies. Verder bent u tijdens onze openingstijden ook welkom op een van onze locaties in Oldenzaal, Hengelo, Deventer en Apeldoorn. 

Wij wensen u veel succes met het verzamelen van munten, en we hopen dat wij u voldoende kunnen helpen bij deze hobby.