Munten verzamelen

Een leerzame, boeiende en groeiende hobby!

Afgelopen 25 jaar is de belangstelling voor het verzamelen van munten alleen maar toegenomen.  Europees speelt de komst van de Euro een grote rol.

In Nederland heeft ook de troonswisseling van Beatrix naar Willem-Alexander een grote invloed op de interesse in het munten verzamelen gehad.

In China worden al vanaf de 5e eeuw voor Christus munten geslagen. Ook in het oude Griekenland verschenen rond deze tijd de eerste  munten. Vanaf het moment dat de gebruikers de waarde gaan inzien worden ze ook verzameld. Als spaarpotje voor slechte tijden, maar ook omdat het bezit als een waardevol goed wordt gezien.

Honderdduizenden verzamelaars zijn actief en zoeken (ook) op internet. Veel van deze verzamelaars komen bij ons terecht, in één van onze vestigingen. Daar helpen wij deze verzamelaars graag verder met deskundig advies. Om munten te verzamelen is kennis en ervaring nodig. Dat hebben wij in de afgelopen 40 jaar in huis gehaal. Héél veel kennis en ervaring ! 

Ook de verzamelaar heeft ons verder geholpen, waardoor wij gewend zijn mee te denken mét de verzamelaar. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies. Dat kan zijn met de keuze van een geschikt verzamelsysteem, maar ook advies over bijvoorbeeld de kwaliteit of waarde van een munt.

Natuurlijk vinden we het leuk om u als klant te mogen begroeten! Wie weet hebben wij precies de munt die u nog zoekt. En dat voor een actuele, aantrekkelijke prijs.

Wij blijven het leuk vinden om enthousiaste medeverzamelaars te ontmoeten. 

Al ruim 40 jaar is ons motto: “wij helpen u verzamelen”.

 

Fijn dat u onze muntenshop op internet heeft gevonden. We hopen graag  u als klant terug te zien in onze webshop, of in één van onze winkels in Apeldoorn, Deventer, Hengelo of Oldenzaal.

 

Munten - Verzamelmunten aanschaffen